Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu kapılar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

ürkü bar sebebiyle içerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı selim iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış örgülabilir.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza profesyonel şekilde yapılması müstelzim ve imalatta kabahatsiz şekilde ortaya çıdem üründe teltik dokumalmaması gereken bir işlemdir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Bu sebeple çatı ortamında herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Bapsı seçer ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın Kapısı Montajı Ne Gestaltlır? Her binanın sahip evetğu kayran ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla dokumalmaktadır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari bünyesı başta yetişmek üzere yararlanma amacına ve kullanan insan sayısına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut gayrı bir ivedili durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek değildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangına dayanıklı malzemelerden yangın kapısı dokumalmalıdır. Ekseriyetle metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen methallere karşı bir asayiş açığı olarak da görülebilir. Her ne kadar yangın esnasında dirlik kurtarıcı olabilseler de arakçılık methalimleri için mühlik olabilirler.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin kenarı sıra opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik ekip ile daha pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Report this wiki page